NUFFNANG

Sunday, December 26, 2010

tron legacy.:)



papa: helo adik,papa lambat sikit ni
ff: okay.tak pe.bila dah abis.papa call.

kakak: haa.jom tengok wayang
ff: okay.*sambil meletakan sudu dan garfu.*:)

okay.perancangan awal nak tengok move gullivers travel tuh.mcm sedap.tapi bile sampai dekat counter ticket.tuka mood.beli movie yg serius sikit.that was TRON LEGACY.yeah. sangat best


beberapa kali aku ulang
"kakak kalau tengok movie ni yang 3d mesti best kan??"
kakak: -,-

memang best.rasa mcm tengah bawak moto laju2*kalau korang tengok mesti korang tau motif aku ckp ni*LOL
pastu.pelakon wanita dalam tu sangat lah hot.rasa mcm NAK PEGI AMIK then SIMPAN DALAM POKET...-,-

p/s;sila kencing terlebih dahulu sebelum masuk ke pangung.movie ni 2 jam.-,-
************

tengok!..muka excited makan.mcm tak pernah makan.padahal makan je keje kau-,-
nama kedai ni...tettt.:P.
LOL

SAYA malu orang amik gambar saya.jangan.jangan.jangan...-,- )&^%

*blablablabla*

2 comments:

fast yg slow said...

yeah,sgt cool moto tu!btw,sy pun ckp kn best klu 3d mcm ff ckp tu.tehehe

FADHLI FARID said...

yeah.ahaha