NUFFNANG

Wednesday, June 8, 2011

nora elena.:)

*klick dan zoom untuk tumbesaran*

drama sebabak ala2 nora elena.:)
hahaha.
ni producer die.


ahhaha.
die ni GIRL FRIEND AKUU.:)

*abis aku kene kejar ngn bf kau dhia*.
HAHA




Tuesday, June 7, 2011

pentingnya english education.:)


FF baru balik dr MCD..agak kesian dan terharu sampai nak terkucil.
tadi time dekat mcd tadi.ff dah oder dah.die suruh ff ketepi.sbb nak tunggu oder.so.ff ketepi lah.
then datang dua org wanita saleh.hahah.*minah salleh*.bukan anak kepada saleh.ataupun lebih dekenali sebagai omputih>:)

apa yg ff dgr perbualan mereka antara pekerja mcd dan minah saleh tu:

M.S : two double cheese buger
MCD: okay.
M.S : two large fries.*dalam slank yang sgt pekat*
MCD: *buat muka pelik*dan tak tahu nak respon apa.

kemudian,datang lah seorang lagi pekerja.hahaha.then tolong lah si mamat yg tak paham apa yg minah saleh tu ckp tadi.
then case selesai.-,-.
so: moral of the story:
bak kata husin:
*pentingnya english education*
paham???

okay.
bai
:)



Sunday, June 5, 2011

ff beraksi lagiikkkk


malas nak story mory.
tengok gambooo udohhh ler.:)


lelaki berbulu-,-

bersama kakakakakkaka

rosokkkkk mukkeeee

Saturday, June 4, 2011

nak photoshoot mcm ni boleh?

ff nak photoshoot mcm tu boleh??
HAAH
mampu?
ff ni tak kacak.HAHA
DAH Baii


Thursday, June 2, 2011

kenapa dgn kau ha??

ada org ckp ff sombong
kenapakah?
sbb ff tak tulis panjang2 dekat blog kan??
jajaja
ff ni pemalas.tulis pun sikit2 je..ff lebih suka gunakan gmbr untuk digantikan sebagai tulisan.
sbb ff pemalas
pemalas
pemalas
paham??
HAHA
ff x sombong lah.
baek je.




ff suka fashion ini.

senang ckp ff ni seorang yg sgt simple.
ff ada bnyk sgt baju
tp baju yg sama jugak nak digunakan
lantak aku lah
:P

lepas tu kadang2 ff mencuba jugak fashion terbaru
seperti...
....





simple tp nice kan??

simple tp hot kan??

yg ni style ni ff paling suka.
ff pangil fashion banjir.sbb die lipat seluar
ff salu jugak buat
:)

jerawat.:)


muka ni mcm banyak jerawat kan.
sekarang ff tengah membuat satu uji kaji pada muka*ahhaah*
nnt kalau berkesan ff amik gmbr ;)



i suka warna merah





*i suka warna merah*
nampak hot gile.
*perasan*
HAHA

dah lama blog ni bersawang



tak mahu yang lain


tak mahu yang lain
lain
lain
kau ice cream hati ku
*merepek*
bai