NUFFNANG

Saturday, September 3, 2011

selamat hari raya

am i too late to wish u selamat hari raya??
i dont think so.
so,im wishing u selamat hari raya aidulfitri.

semoga semua amal ibadat kita dibulan ramadhan diterima oleh allah swt.inshaallah.

may i publish my pic?.hahaha.
i dont have a very glam baju raya.simple2 je hokey.






Friday, July 29, 2011

saya di HUKM

hye kawan2.sy di hukm...mesti korang rasa mcm pelik kan.??.kenapa tetibe ff updated blog.
hihi
sbb kat sini ff tak tau nk buat apa.so ff updated lah.kalau kt rumah,ff buzy.yelah spm lah homework lah.kan
eh jap2
lupa nk cakap kat korang bukan ff yang masuk hospital.ff teman akak ff.nnt ff amik gambar okay.:)
see u later.



Wednesday, June 8, 2011

nora elena.:)

*klick dan zoom untuk tumbesaran*

drama sebabak ala2 nora elena.:)
hahaha.
ni producer die.


ahhaha.
die ni GIRL FRIEND AKUU.:)

*abis aku kene kejar ngn bf kau dhia*.
HAHA




Tuesday, June 7, 2011

pentingnya english education.:)


FF baru balik dr MCD..agak kesian dan terharu sampai nak terkucil.
tadi time dekat mcd tadi.ff dah oder dah.die suruh ff ketepi.sbb nak tunggu oder.so.ff ketepi lah.
then datang dua org wanita saleh.hahah.*minah salleh*.bukan anak kepada saleh.ataupun lebih dekenali sebagai omputih>:)

apa yg ff dgr perbualan mereka antara pekerja mcd dan minah saleh tu:

M.S : two double cheese buger
MCD: okay.
M.S : two large fries.*dalam slank yang sgt pekat*
MCD: *buat muka pelik*dan tak tahu nak respon apa.

kemudian,datang lah seorang lagi pekerja.hahaha.then tolong lah si mamat yg tak paham apa yg minah saleh tu ckp tadi.
then case selesai.-,-.
so: moral of the story:
bak kata husin:
*pentingnya english education*
paham???

okay.
bai
:)



Sunday, June 5, 2011

ff beraksi lagiikkkk


malas nak story mory.
tengok gambooo udohhh ler.:)


lelaki berbulu-,-

bersama kakakakakkaka

rosokkkkk mukkeeee

Saturday, June 4, 2011

nak photoshoot mcm ni boleh?

ff nak photoshoot mcm tu boleh??
HAAH
mampu?
ff ni tak kacak.HAHA
DAH Baii


Thursday, June 2, 2011

kenapa dgn kau ha??

ada org ckp ff sombong
kenapakah?
sbb ff tak tulis panjang2 dekat blog kan??
jajaja
ff ni pemalas.tulis pun sikit2 je..ff lebih suka gunakan gmbr untuk digantikan sebagai tulisan.
sbb ff pemalas
pemalas
pemalas
paham??
HAHA
ff x sombong lah.
baek je.




ff suka fashion ini.

senang ckp ff ni seorang yg sgt simple.
ff ada bnyk sgt baju
tp baju yg sama jugak nak digunakan
lantak aku lah
:P

lepas tu kadang2 ff mencuba jugak fashion terbaru
seperti...
....





simple tp nice kan??

simple tp hot kan??

yg ni style ni ff paling suka.
ff pangil fashion banjir.sbb die lipat seluar
ff salu jugak buat
:)

jerawat.:)


muka ni mcm banyak jerawat kan.
sekarang ff tengah membuat satu uji kaji pada muka*ahhaah*
nnt kalau berkesan ff amik gmbr ;)



i suka warna merah





*i suka warna merah*
nampak hot gile.
*perasan*
HAHA

dah lama blog ni bersawang



tak mahu yang lain


tak mahu yang lain
lain
lain
kau ice cream hati ku
*merepek*
bai



Saturday, April 30, 2011

penuh keimanan

muka ff yg penuh dgn keimanan...haa.:).korang ade?haha

ARABIAN RESTAURANT: Sahara tent

okay.malas nak menulis.
makan di sahara tent.plaza masalam.shah alam.
ditaja oleh
kak long:)









Sunday, April 10, 2011

ber-foya bersama kwn2 terbaek


entry kali ni.entry pemalas.okay bye.

baju biru sam
sebelah die afiq
depan afiq asya

nak maen boling jap
*walaupun ff main boling masuk dlm longkang*
tengah pilih bola yg paling mujarab.

die nih kembar saya di sekolah
die ni baek nak mampos!

selain dari ff dan asya disitu juga ada abg mie.
lecturer master skill.
bye.
nnt upload lagi

dapat header percuma!

ff dapat headerpercuma.
hahaha
korang nak??

korang usha dulu blog mamat sorang neh.

ahaha.abeslah kau aizat lepas ni.
semua mintak header percuma.hahaah





Sunday, April 3, 2011

kau ni penakut ke pondan??

kat atas tu adalah contoh orang yg penakut-,-
ataupun
pondan tahap gaban.
-,-

manusia diatas selalu koment blog ff.koment yg diberikan amatlah tidak membina.
die suka sangat mengutuk manusia.
adakah dirinya sgt perfect.
lepas tu,die ni tak paham bahasa melayu.bahasa inggeris lagi lah tak paham kan.
spm dapat berapa bang?..banyak gagal??..boleh masuk u tak?

tak payah lah.ff tau sapa yg coment ni...
tak payah nak sorok2 nama.
mak kau tak bagi nama ke?

nasihat: sudah2 lah buat keje bodoh.kutuk2 org kat blog.aku tau kau gila glemer.tp dgn keje bodoh ni.sumpah sampai kau mati kau tak akan glemer.:)

p/s: salu tengok ff baek je kan??.haa.kadang2 ff berapi jugak...:)


Saturday, April 2, 2011

jom kita berkebun.*tolong percaya*

okay.kawan2 ff yg dirahmati sekalian.
jom lah kita mengamalkan gaya hidup yang sihat.
-,-

eh.ni bukan guna dlsr kejadah apa tau.ni guna fon je.:)

budak ni.die mengalami masalah emosi.hahaha
*props tongsampah kat belakang paling hot*
ooommmjayy!.haha.walaupun setahun sekali berkebun.tetap berkebun.
:)
*yg ni mama jadi photographer*

aku suka pokok kelapa kat belakang tu.romentik.jalan kat luar tu.tempat mat rempit merempit.
*ahhah.aku ckp kat mak aku.miang lah pokok pisang tuh.mak aku:pokok pisang.??
aku: yer.
mama:hoi.pokok kelapa lah.
*maaf saya tak suka pertanian*