NUFFNANG

Friday, March 4, 2011

ada orang tak kenal aku??haih,-,-

hahah.saja je tajuk entry macam tu.kekwat je lebey kan.bak kata yoi: cakap nak hebat.:)
oaky.kita mulakan get set goo.-,-

-okay.sapa tak tau nama ff baek jauhkn diri dr ff sekarang sebelum anda dicubit laju2.okay.ff seorang yang pendek dah tak terlalu pendek.ff terpaksa pakai kasut kulit yg ada tapak tinggi sikit.sbb nak kasi nmpk tinggi dr org lain.ahhaha.
-okeh.ff juga suka breakfast tanpa mengosok gigi terlebih dahulu.sbb tak tahan tengok breakfast best sangat.ff juga suka semayang subuh dulu sebelum mndy.ff juga suka mandy lambat sebagai salah satu langkah untuk menjimatkan pengunaan air.
-ff juga suka sembur deadorant dan minyak wangi seolah2 ff ada kilang minyak wangi dan deadorant.ff sgt malu untuk pakai minyak wangi yg terlau softy dan terlalu masculine.yg suam2 sudah.-,-...
-ff akan mencuci muka setiap kali mandy mengunakan pencuci muka nivea atau loreal atau derma genasis sbb nyer pengeluaran minyak muka ff ni lebih hebat daripada kilang minyak cap buruh.
-ff mempunyai bibir yang merah sbb ff x hisap rokok.ff tidak gemar memakai minyak rambut yg berminyak.ff hanya mengunakan wax atau hairspray..lagi satu ff tidak akan mengunakn sikat untuk set rambut.nampak skema dol...guna tangan nampak hot sikit.
-ff tidak mengambil masa yg lama untuk set rambut.hanya 10 minit.hebat bukan??
-ff juga mengunakan konsep,'tak akan menyerah kalah'..sbb bagi ff org yg menyerah kalah akan dibenci.sbb ff benci org yg menyerah kalah..
-ff juga sgt benci menunggu orang.ff benci org yg x tepati masa.sbb ff selalu tepati masa.:)
- ff bukan org kaya raya.cuma org sederhana...
-ff suka kan fashion..fashion lelaki lah.ff selalu memerhati fashion2 org kat luar.then ff cuba..
tp ff agak2 lah kan.:)
-ff suka perempuan arab dan perempaun yg mix blood dgn cina.they look joges.eh gojes:)

dah tamat.jenuh x membaca?
hamek kau




3 comments:

Anif Abdullah™ said...

hahaha..ayat nak poyos jew..
patutla gigi ko kuning..tett!!

FADHLI FARID said...

dah.x nak kwn dgn kau.dah lah x list nama aki.--

soges ! said...

joges ?
oh tidakkkkkkk HAHA