NUFFNANG

Sunday, April 3, 2011

kau ni penakut ke pondan??

kat atas tu adalah contoh orang yg penakut-,-
ataupun
pondan tahap gaban.
-,-

manusia diatas selalu koment blog ff.koment yg diberikan amatlah tidak membina.
die suka sangat mengutuk manusia.
adakah dirinya sgt perfect.
lepas tu,die ni tak paham bahasa melayu.bahasa inggeris lagi lah tak paham kan.
spm dapat berapa bang?..banyak gagal??..boleh masuk u tak?

tak payah lah.ff tau sapa yg coment ni...
tak payah nak sorok2 nama.
mak kau tak bagi nama ke?

nasihat: sudah2 lah buat keje bodoh.kutuk2 org kat blog.aku tau kau gila glemer.tp dgn keje bodoh ni.sumpah sampai kau mati kau tak akan glemer.:)

p/s: salu tengok ff baek je kan??.haa.kadang2 ff berapi jugak...:)


2 comments:

misz eyma said...

yess!! setuju 100%
org sekarang ni law nak sound kat blog or fb or fromspring or what ever yang sama waktu dengannya..
masing2 taknak tunjuk muka.. baik laki takpun perempuan.. semua same jek.. dah kutok2 org tapi taknak bgtau name n tunjuk diri.. biler kene sound balik tahu pulak nak senyap.. eyma tak paham.. ade jugak manusie mcm ni rupenye.. haish.. dunie2.. sabar jela fadhli.. bukan taste kite layan org PENGECUT kan??

Anif Abdullah ® said...

perr..garang seyh..relax2!!abaikan jew...aku ade wat entry untuk ko..p blog guwe!!